Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:08 | February 10, 2018

Happiest

SWIMSUIT (adlink)

Jamaica var helt fantastiskt. Åh vad jag är tacksam att jag få leva detta livet. Idag kom jag hem och jag är så glad att äntligen ha en bas, ett hem som jag delar med min Rasmus. Men nu kommer allt i kapp, alla resor och tidsomställningar och jobb. Jag ska ta denna helgen 0ch bara andas ut, jag känner att min kropp behöver det. Känns som jag spenderat mer tid i luften än på marken det senaste, hur konstig känsla. Dessa bilder är i alla fall från första dagen på båten, jag ler för mig själv när jag kollar igenom bilderna från Jamaica – jag liksom ser hur glad jag är. Nu kollar jag på film och ska rosta mig en macka. Vi hörs snart igen mina änglar, tack för att ni låter mig dela med mig av min passion. Älskar er! x

// Jamaica was so amazing. Oh, I’m so thankful that I get to live this life. I got back home today and i’m so happy to finally have a bas, a home to share with my Rasmus. But now everything is catching up, all the trips, time differences and work. I need to take this weekend to just breathe out, my body needs it. Feels like i’ve spent more time in the air than on land the last couple of weeks, such a strange feeling. These photos are from the first day on the boat, I can’t stop smiling when I look at the photos – I can see how happy I am. Now i’m watching a movie and need to make a little toast to eat. I’ll talk to you soon my angels, thank you for letting me share my passion with you. Love you! x 


3 kommentarer3 kommentarer om “Happiest”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • you are so pure. so beautiful, so spontaneous. You are an example for many people. do what makes you happy! love

    Reply
  • What a sweet comment <3 thank you for making me so happy x

    Reply
  • Ja njut! Vi är så glada att just du vill dela med dig av ditt äventyr! Är så roligt att följa! Håller med ovan kommentar, du är en frisk fläkt i bloggvärlden som står för att man skall älska sig själv precis som man är! Du är bäst <3

    Reply