Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:22 | February 17, 2018

busy week

Hej fina! Denna veckan har verkligen gått i ett. Igår köpte jag och Rasmus ost och chark och dukade upp hemma innan vi gick på bio. Idag ska jag sortera kläder hela dagen, imorgon blir det bloppis hemma i Borås! Gud vad det behövs, i och med flytten har jag fått sortera ut så mycket kläder som är så fina men som jag inte använder. Vi får hålla tummarna att någon annan älskar plaggen och de får ett nytt hem! Innan dagen börjar blir det sen frukost, är sugen på pannkakor.. we’ll see! Kram på er x

// Hi lovelies! This week has just flown by. Yesterday me and Rasmus bought yummy food and ate at home before we went to the movies. Today I need to organise my clothes before the mini “garage sale” that will be happening tomorrow. It’s so needed, as I moved I had to rinse out my closet big time. I have so many nice pieces that I never wear. Fingers crossed someone else loves them so they get a new home. Before starting my day today I need brekky, craving pancakes. We’ll see! Hugs to you guys x 


8 kommentarer8 kommentarer om “busy week”

    Hej! Vore så kul om du kunde ha en bloppis via bloggen också, skulle verkligen inte ha något emot att bära något av dina kläder/smycken, du är en stilförebild! Kram

    Reply

    Hej vackra !
    Hur tar man del av din bloppis i Borås ? Vilket jag inte borde veta för jag kommer köpa upp halva …

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här