Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:36 | February 22, 2018

24h in Barcelona

Igår hoppade jag på planet till Barcelona.. åh vad jag älskar Barcelona.

// Yesterday I jumped on the plane to Barcelona… oh, how I love Barcelona. 

Jag åkte till Barcelona för en fitting med Brownie, jag ska plåta en kampanj med dom i Indien nästa vecka. Hur spännande är inte det!?

// I traveled to Barcelona for a fitting with Brownie, we will be shooting a campaign in India next week. How exciting is that!?

Det var verkligen snabba 24h i staden. Jag landade och åkte direkt till deras kontor, vi gick till ett mysigt lunchställe som hette “Santa Gula” så himla gott. Sedan var det dags att prova alla kläder inför plåtningen. Mycket sommar vibes, SÅ härligt. Jag åkte sedan tillbaka till hotellet för att fräscha upp mig och vila lite. Vi avslutade kvällen på ett ställe som hette “Bananas”. Gott var det!

// It was a quick trip to Barcelona. Right after I landed I took a taxi to their office, we went for lunch at a super cute place called “Santa Gula” so yummy. It was then time to try on all of the clothes for the campaign shoot. A lot of summer vibes, SO lovely. I then went back to my hotel to freshen up and rest a little. We ended the day at a place called “Bananas” yummy! x


1 kommentarerEn kommentar om “24h in Barcelona”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ser fram emot att få se kampanjen! Allt du skapar är så otroligt inspirerande! Har en mapp på min telefon där jag sparat ner massa fina bilder som du/ni skapat 🙂 kramar

    Reply