Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:20 | March 11, 2018

MUST HAVE BLAZER

Betalt samarbete med Gina Tricot, inlägget innehåller adlinks

När våren kommer känns det ju som att se världen på ett helt annat sätt, allt är liksom ljusare och mer färgglatt. Samma gäller min garderob. Jag älskar att ha plagg som står ut och som jag kan matcha på olika sätt. Denna kavajen är perfekta exemplet. Här har jag på mig den tillsammans med “matchande” byxor. Sen tänker jag att den kommer vara så fin till ett par jeans också. Kavajen hittar ni här & byxorna här. Kavajen är sådär skönt oversize, så nice att sticka ut från mängden med en härlig färg! x

// When spring comes it’s like seeing the world in a different way, everything is more colorful and brighter. As is my wardrobe. I love pieces that stand out that you can play around with. This blazer is the perfect example. Here i’m wearing it with “matching” pants. Even though it will also look perfect with a pair of jeans. The blazer can be found here & pants here. The blazer is oversize in the best way and I love sticking out from the crowd with a good color! x

Pink blouse // Pink pants // Red pants // Dotted blouse // Skirt

A few other colourful favorites I want to wear this spring.. x


4 kommentarer4 kommentarer om “MUST HAVE BLAZER”

    Hej fina du!!! Kan du snälla göra ett inlägg med studentklänningar och inspo inför det? Jag är inte alls för de där klassiska vanliga ”tråkiga” vita klänningarna utan vill ha något mer annorlunda och unikt! Tänkte på din stil which i looove och om du kunde förslå något? Skulle uppskattas av fler än jag tror jag <3 massa kärlek

    Reply

    Elsker fargen, skikkelig fresh! Er buksa du har på den samme som den du linket til nederst fra Gina?
    Og hvilken str har du i blazeren og buksa?<3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här