Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:26 | March 13, 2018

vacay dreaming

Rasmus shirt from Ralph Lauren, Pants from Nancy King & Bag from a market

Hej änglar! Jag gick igenom min hårddisk och hittade dessa bilden ifrån Paris, åh vad jag saknar det. Och jag längtar tills jag kan bära härliga semester kläder. Ni vet, linneskjorta, vida byxor i beiga toner och allt där emellan. Jag har två resor snart:

 • Portugal på fredag och Ibiza på söndag. 

Båda resorna är för jobb och jag är så taggad. Tills dess ska jag bara försöka koppla bort lite hemma. Det är helt sjukt att jag fortfarande inte mår bra efter Indien, jag måste fått en riktig dålig bakterie i mig och tydligen älskar den livet med mig haha. Fingers crossed att det går över snart! Har ni några bra tips på serier? helst på netflix.. PUSS x

// Hi angels! I was going through my hard drive and found these photos from Paris, ah how I miss it. And I can’t wait to wear loose, vacation clothes. You know linen shirts, wide legged pants in nude colors and everything in between. Trips coming up for me: 

 • Portugal on friday & then Ibiza on Sunday. 

It’s both trips for work and i’m super excited. Until then i’m just trying to relax a little at home. It’s crazy but i’m still not feeling well after India, I think I got a very bad bacteria and it’s apparently loving life with me haha. Fingers crossed it will pass soon! Does anyone have any good recommendations for Series? preferably on netflix.. KISSES x 


8 kommentarer8 kommentarer om “vacay dreaming”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Serietips på netiflix!: prison break, narcos, new girl, shooter, the end of the fucking world, homeland, designated survivor, house of cards, och vänner såklart haha

  Reply
 • Gossip Girl and The Vampire Diaries are INCREDIBLE !! p.s. I just bought my second pair of your ete bikinis and I’m in love with them xxx

  Reply
 • Outlander for sure!! It is the best series i have ever watched in my lifeeee!!
  Love our style and blog ❤️✨

  Reply
 • Watch How to Get Away with Murder ! Watched them when I was sick and couldn’t stop

  Reply
 • Nydelige klær! Lengter etter sommer og varme… Men vi har SÅ MYE snø nå, så det blir nok ikke før om en stund 😛

  Reply
 • Hejsan svejsan! Först och främst, hjälp vilken vacker människa du är, och vilken otrolig inspirationskälla i allt! Fortsätt så! Vill fråga dig ang. jobb, utbildning etc. Vad gjorde du efter gymnasiet? Pluggade du eller reste du eller vad gjorde du? Vad har du isåfall jobbat med sen dess och vad är dina mål i livet? Vad vill du bli? Det hade kanske varit kul med ett inlägg om detta, jag hade tyckt att det vore jätteintressant! Ha det så himla bra fina du <3

  Reply
 • Oh I hope you get better soon <3 I love Bones, Elementary, 13 Reasons Why, Suits & Orange is the new black! All on Netflix 😀

  Reply
 • White Collar!! Looove it <3 Hope you feel better soon xx

  Reply