Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:25 | March 14, 2018

UPDATE: WHAT I THINK ABOUT NATURAL CYCLES

I betalt samarbete med Natural Cycles

Hej änglar! Jag inledde mitt samarbete med Natural Cycles i December, då la jag ut detta inlägget och denna videon. Sen dess har jag använt min termometer och app som jag ska och jag kan nu äntligen berätta min erfarenhet med er. Jag berättar lite mer ingående i min nya video, den hittar ni nedan! Tills dess tänkte jag berätta det viktigaste här.

Blir det mer gröna dagar? – när man börjar använda NC har man mer röda dagar. Appen måste lära känna din kropp vilket gör att man i början har mer röda dagar. Nu när jag använt NC i tre månader kan jag glatt meddelade att jag har betydligt mycket fler gröna dagar. Tjoho! Röda dagar innebär ju att man ska använda skydd.

Skulle du rekommendera Natural Cycles? –  JA! Utan tvekan. Det krävs självklart disciplin, men om man bara får in rutinen så kommer det till slut bli en del av din vardag. Så har det varit för mig. Jag lägger termometern på min mobil och när jag vaknar på morgonen tar jag min temp direkt. Man måste ju också följa det som står i appen. Står det att du ska använda skydd – då måste du göra det. Du måste vara 18+ och natural cycles skyddar inte mot könssjukdomar.

Vad är det bästa med Natural Cycles? – Att jag äntligen lärt känna min kropp. Gud vad det är häftigt. Har innan inte vetat när jag har ägglossning eller när jag ska ha mens, utan jag har låtit mina p-piller berätta det. Nu vet jag när jag har ägglossning, vilket är både viktigt och bra för mig. Största anledningen till varför jag började med NC var för att lära känna min kropp – och nu kan jag äntligen säga att jag nått det målet.

För att veta mer om min erfarenhet, vad som är jobbigt, vad som är helt fantastiskt – kika in min video! Där får ni även tillgång till min kod med premier. TJOHO! <3 x


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här