Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:36 | March 22, 2018

dream come true

SHOP THE COLLECTION HERE 

Idag har varit sån drömdag. Jag har släppt min egna kollektion för ett av mina absoluta favoritmärken – det har varit en lång process och att jag äntligen fått lansera den har verkligen varit en dream come true. Jag är så stolt över varje plagg och kan med handen på hjärtat säga att kläderna är allt jag drömt att dom skulle vara. Feminina, detaljerade och smickrande. Jag är så stolt att stå bakom denna kollektionen och i all ärlighet har jag nog inte ens insett att kollektionen äntligen är tillgänglig. Känns som en dröm! Tack för att ni tror på mig och stöttar mig, så glad att jag har er som min lilla familj. Och jag hoppas ni älskar kollektionen lika mycket som jag gör <3 x

// Today has been such a dream day. I’ve released my very own collaboration collection with one of my all time favorite brands – it’s been such a long process and to finally be able to release it has just been a dream come true. I’m so proud of the pieces and they truly are everything I ever dreamed they would be. Feminne, detailed, and flattering. I am so proud to stand behind this collaboration and in all honestly I don’t think i’ve yet realised that the collecting is finally available. Feels like a dream! Thank you for believing in me and supporting me, i’m so happy I have you as my little family. And I hope you love the collection as much as I do <3 x 

 


2 kommentarer2 kommentarer om “dream come true”

    GRATTIS!!!! Shit vad fina alla grejer var, vill ju bara ha ALLT? Du är så begåvad alltså det är sjukt!❤️❤️❤️ Men en fråga, kan man bästella till sverige? Eller behöver man betala tull osv då?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här