Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:20 | April 3, 2018

Breakfast, flowers and colors

Idag tog vi en sen frukost vid vattnet. Alltså, det var så magiskt. Fåglarna kvittrade, solen värmde huden och vi åt frukost. FRUKOST hörrni, det bästa som finns matväg enligt mig. Och för att toppa det fanns både french toast och egg benedict på menyn, mina två favoriter.

// Today we ate a late breakfast by the water. It was oh so magical. The birds were singing, the sun warmed my skin and we ate breakfast. BREAKFAST guys, the best meal if you ask me. And to top it all they had both egg benedict and french toast, my two favorites.

Vi traskade sedan vidare till marknaden och kika på blommor, frukt och grönsaker. Jag skulle kunna gå och kika på det i timmar.. Vi köpte dessa fina till lägenheten vi bor i, bara för att få ännu mer vårkänsla.

// We then went to the market to look at flowers, fruits and vegetables. I could walk around for hours and just look at it all. We bought these beauties to the apartment we are staying in to get even more spring feeling!

Jag menar.. kolla på färgerna! Man tappar ju andan..

// I mean.. look at these colors!! Breathtaking.

Lite senare, efter lite läsning i solen delade vi på en pizza. Nu ska vi äta sen kvällsmat i form utav ägg och yoghurt haha. Säger ju att jag älskar frukost 😉 Massa kramar till er fina! x

// A little later, after we sat with our books in the sun we shared a pizza. And now it’s time to eat dinner which will be eggs and yoghurt haha. I’m telling you, I love breakfast 😉 Lots of hugs to you angels x 


5 kommentarer5 kommentarer om “Breakfast, flowers and colors”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här