Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:30 | April 11, 2018

DOUBLE DENIM

Soliga, fantastiska dag! Denna dagen har verkligen gått i ett – jag tillät mig själv att sova ut idag i brist på sömn sedan Kroatien. Efter det var vi hundvakt, sprang ner till stan för att köpa blommor och kuddar, och sen har vi också fotat jobb. Nu ska jag försöka klämma in ett träningspass innan jag ska ut och äta med min mamma. Frågan är om jag hinner! Massa kramar x

// Sunny, amazing day! This day has really just gone by – I let myself sleep because I was lacking sleep since Croatia. After waking up we took care of my dog, then we ran ner to buy flowers and pillows, and oh we’ve also shot photos for a job. Now I really want to go to the gym before I go out for dinner with my mom, but i’ll see if there’s time. Lots of hugs! x 

Jacket – Naked Tiger // Jeans – Vintage Levis // Shoes – Steve Madden // Bag – YSL


4 kommentarer4 kommentarer om “DOUBLE DENIM”

    Hej! Vem vann tävlingen av klänningen? Skulle inte det ha presenterats förra veckan? Kram!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här