Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:22 | April 17, 2018

On my way to..

Italien! Just nu sitter jag på flygplatsen och har faktiskt på mig samma klänning som bilden ovan när jag var i Italien i Juli haha. Verkligen ett av mina bästa köp! I alla fall, denna gången ska jag till Italien med Escada för att fira deras senaste parfym. Det blir en kort och intensiv resa, åker hem redan på torsdag. Jag är taggad! Amalfi kusten är verkligen vackert och det ska bli så kul att komma tillbaks dit och bli inspirerad. Nu ska jag dricka upp min juice och jobba lite, boarding är om en timma. Massa kramar x

// Italy! Currently sitting at the airport, ironically enough wearing the same dress as I’m wearing in these photos from July when I was there haha. Definitely one of my best buys! Anyway, i’m going to Italy with Escada to celebrate the release of their newest perfume. I’m only there until thursday, a very short and intense trip – and i’m excited. The Amalfi coast is definitely one of the most beautiful places i’ve been to so i’m excited to go back and get inspired. Now – drink up my juice and get some work done. Boarding is in one hour! Sending love x 


4 kommentarer4 kommentarer om “On my way to..”

    Jag har börjat göra inspo-inlägg på min blogg där jag delar med mig av massor av inspirerande bilder från olika bloggar. Får jag låna en av bilderna i detta inlägget? Självklart kommer jag att länka till din blogg! 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här