Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:57 | April 25, 2018

Paris.. oh Paris!

Hej änglar! Åh, fantastiska Paris.. gud vad jag älskar denna staden. Igår strålade solen precis hela dagen och vi bara gick runt och njöt. Vi gick lite överallt. Affärer, restauranger, sevärdheter.. mysig dag helt enkelt. Jag gick runt i t-shirt från Ragdoll LA, Kjol från min kollektion för Sabo skirt och skor från Steve Madden som tyvärr är köpt på rea förra året.

// Hi angels! Oh, beautiful Paris! I love this city so much. The sun was shining all day yesterday and we just walked around and enjoyed ourselves. We walked a little all over. Stores, restaurants, touristy things. A really nice day. I walked around in t-shirt from Ragdoll LA, skirt from my collection for Sabo Skirt and shoes from Steve Madden that I bought on sale last year. 


4 kommentarer4 kommentarer om “Paris.. oh Paris!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så himla fina bilder och du lika så! Jag måste också se till att komma iväg till Paris snart, den staden är verkligen magisk på sitt sätt.

  Kramar!

  Reply
 • Vad mysigt det ser ut i Paris. Och jag inspireras så av din stil, så fin <3 Har ganska nyligen börjat följa dig och är så glad för det.
  Kram

  Reply
 • Vart är väskan ifrån? ?

  Reply
 • Åh leopard och vitt tillsammans, sååå snyggt!

  Reply