Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:18 | April 26, 2018

last 24h

Efter många om och men och många bra rekommendationer valde vi att bo på Le Pigalle. Jag hade bokat rum med utsikt mot staden, jag ville verkligen ha det. När vi kom dit fick vi det minsta rummet med utsikt mot en vägg med rör.. besvikelsen haha. Efter många om och men 24h senare fick vi ett nytt rum. Det är ju inte det att man vill vara jobbig eller verka bortskämd men så tråkigt det är när man betalar extra för något och får en vägg. Hotellet var mysigt och deras mat var väldigt god. Skulle definitivt tipsa om att bo där. Väldigt unikt med fina detaljer.

// After a lot of ifs and buts and good recommendations we decided to stay at Le Pigalle. I had booked a room with a city view so when we got to the hotel and got the tiniest room with a view of a wall with pipes I was a little sad haha. It might sound childish but you know when you pay extra for something and then get a wall? haha. We were very happy when we finally got the room we payed for, & over all I would definitely recommend the hotel. Oh and the food was very good. Very unique with pretty details.

My best friend <3 

Första dagen i Paris gick vi till Chanel affären, jag kunde inte bestämma mig om jag skulle skämma bort mig själv eller inte, men sen igår kände jag jo – nu kör jag! Åh ska bli kul att visa er vad som är i påsen x

// The first day in Paris we went to the Chanel store, I couldn’t’ decide if I should splurge or not.. but yesterday I decided that yes – i’m going for it! Can’t wait to show you guys whats in the bag.. x 

Going home.. always sad to leave Paris behind. Kind of want to move?


6 kommentarer6 kommentarer om “last 24h”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • You and Rasmus make me fall in love! I absolutely love you and your blog. You are an inspiration, keep doing what you’re doing!<3 Lots of love

  Reply
 • Vart är de snygga solglasögonen ifrån? Letar med ljus och lykta efter precis såna. =)

  Reply
 • Hej! Hur redigerar du bilder så att det blir en svart ram som ett kamerafoto? xxx

  Reply
 • Hvor er den gule genseren fra? 🙂

  Reply
 • Hej,
  Kan inte du tipsa om roliga affärer att besöka i Paris. Ska dit i slutet av maj och bara längtar efter att grotta ner mig i allt magiskt Paris har att erbjuda affärsmässigt!
  Massa kramar

  Reply
 • last 24h – Matilda Djerf http://uselesslyweb.com/

  Reply