Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:05 | May 10, 2018

Exciting trip on monday!

I betalt samarbete med Venus.

Nu på söndag packar jag väskan inför nästa resan – denna gången går flyget till Biarritz tillsammans med ett gäng tjejer från Sverige och Danmark. Vi ska åka på en Surf resa med Venus och verkligen gotta ner oss I venus budskap “inspired by nature”. Känns så kul att jobba med detta företaget, har liksom använt Venus sedan jag började raka benen när jag var.. hur gammal var man, minns någon!? haha. Jag är extra pepp på att börja använda dessa produkter från Venus Embrace Sensitive sortimentet, tycker det är så viktigt.  Ni hittar sortimentet här. Ska bli kul att uppdatera er från resan! Håll tummarna att jag kommer upp på brädan 😉 Massa kramar x


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här