Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:25 | May 29, 2018

summer knits

TOPP // KJOL // KOFTA

På sommaren älskar jag att gå runt i luftiga, bekväma kläder. Kjolar som denna är liksom perfekt för sommaren. Älskar mönstret och omlott detaljen. Till kjolen bär jag en enklare topp som finns i flera olika färger. Lika fin till kjolen som till ett par jeans. Vilken färg gillar ni mest? finns också i en ljuvlig ljusgul färg. För kallare dagar drar jag på mig en mysig kofta över.

Och hårklämmor, we all love them! Dessa har jag också i alla färger, gå in och kika på min instagramstory så får ni se! x


1 kommentarerEn kommentar om “summer knits”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hi Matilda!
    Which top size are you wearing ?
    Do you know if these tops are going to be restocked soon? Thank you!
    Agathe

    Reply