Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:14 | June 1, 2018

The perfect feminine dress

Det är nu sista veckan för mig att visa er mina favvisar från Gina Tricot. Eller ja, jag kommer ju självklart att fortsätta visa mina favoriter men dessa tre månader har varit extra roliga. För att avsluta samarbetet valde jag denna fantastiska klänningen, den är faktiskt min all time favorit av alla plagg jag haft. Den är så feminin och flörtig. Ni hittar den HÄR.

// It’s now the last week for me to share my favorites from Gina Tricot with you angels. Well, of course I will ALWAYS share my favorites but these 3 months have been extra fun. To end it all I chose this amazing dress, that’s also actually my all time favorite out of all of the clothes i’ve showed you. So feminine and flirty. You can find it HERE.

En till favorit är denna toppen, älskar materialet, passformen och mönstret. Tillsammans med denna vita jeanskjolen är man ju good to go för sommaren. Och för kallare kvällar drar jag på mig en mysig tröja över, som den under! x

// Another favorite is this top. I love the material, the fit and the color. Together with this white jean skirt you’re good to go for summer. And for colder nights i’ll wear a cozy shirt over, like this one under! x 

 

 

 


2 kommentarer2 kommentarer om “The perfect feminine dress”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åååå vad fint! Du är verkligen unik och inte som alla andra influencers vilket jag älskar, ibland kan jag bli lite trött på att alla har på sig exakt likadana kläder, väskor och accessoarer.. Men älskar din stil!

    Reply
  • Den där kläningen är sååå fin! Och jag håller verkligen med tjejen ovan, you are one of a kind and I love it <3 Du är vekligen en stor inspiration källa för mig Och för Många där ute! En snabb fråga, vart är din halsband ifrån förresten och vart brukar du köpa dina smycken ifrån? xx

    Reply