Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:06 | June 3, 2018

weekend highlights

Jag startade helgen på bästa sätt, med mina bästisar! Vi åt god mat, drack goda drinkar och skrattade åt allt som hänt under våra år som vänner. Tänkt att jag lärde känna mina tjejer första året i gymnasiet. Högstadiet var ganska krångligt för mig och jag längtade tills att få starta om och känna att jag hörde hemma nånstans. Det gjorde jag med dessa tjejer.

// I started my weekend the best way possible, with my besties! We ate yummy food, drank yummy drinks and laughed at everything that has happened over the years that we’ve been friend. I got to know my girls my first year in high school. Middle school was kind of a struggle for me and I longed to start over and feel like I belonged somewhere. I did with these girls. 

Och sen kom lördag och jag dansade in natten med tjejerna, snacka om tjejhelg! ÅH vad det behövdes. Jag hinner inte träffa dom så mycket som jag ibland önskar så att få bara hänga med dom när jag väl är hemma är helt fantastiskt. Något annat som är fantastiskt är ju denna klänningen, ni hittar den på Mango!

// And them came saturday and I danced in the night with the girls, talk about a girl weekend! AH it was so needed. I don’t hang out with them as often as I would like, so when i’m home it’s nice to finally be able to just be with them. Something else that is nice is this dress, you can find it at Mango! x 

Idag har varit en väldigt avslappnad dag. Jag tog en tupplur, hängde med familjen och badade i sjön. Alltså vad ljummet det var, helt fantastiskt!! Dags att svara lite mail i väntan på middag. Puss på er x

// Sunday has been a very relaxed one. I took a nap, hung out with my family and took a dip in the lake, which was SO luke warm. It was amazing!! Time to reply to a couple of emails while i’m waiting for dinner. Kisses to you x 


3 kommentarer3 kommentarer om “weekend highlights”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hei Matilda.

  Jeg er en ny leser fra Norge, og må si jeg elsker bloggen din!!
  Jeg har bare et spørsmål som du sikkert har svart på før. Men, jeg har veldig likt hår som deg men det blir ekstremt brusete om jeg ikke retter det ut med rettetang. Hva gjør du for å holde det “samlet”?

  Håper du forstår hva jeg skriver 🙂
  Masse hilsner fra Norge <3

  Reply
 • Hello!

  I just recently found your profile in Instagram and I have to admit, I’m obsessed with your style, especially your hair style. I’m quite sure I will get myself bangs too… 😀 Have a great summer and greetings from Finland!

  http://www.annimarian.com

  Reply
 • Du fick mig att köpa den gröna franslklänningen! Fasiken så snygg!!

  Reply