Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:49 | June 6, 2018

NEW VIDEOS!

Hej änglar! Nu ligger det två nya videos ute på min youtube. En från Biarritz där ni får följa med till havet, marknaden och Spanien!! Den andra är hemifrån där jag visar er hur jag färgar en vit tröja gul. Och går igenom mina måsten i sommargarderoben! Hoppas ni gillar dom x

// Hi angels, so there’s two new videos on my youtube. One from Biarritz where I take you to the ocean, market and Spain. The other one is from home, where I show you how I dye a white shirt yellow.. and I go through my must have pieces for summer. Hope you like them x

 


2 kommentarer2 kommentarer om “NEW VIDEOS!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej!! Vad har du för storlek på din turkosa tröja på dina två senaste posts på instagram? Måste beställa😍😍

    Reply
  • Hej kära!!! <3 Jag letar guldig väska i metall, vart är din ifrån? Är det Paco Rabanne? Skulle bli så glad för tips, jag har en ny obsession som måste förlösas 😉 puss

    Reply