Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:59 | June 18, 2018

A little empty

Hej mina änglar! Jag vet, jag vet.. bloggen har varit lite gles det senaste. Det blir liksom en ond cirkel. Ni kommenterar mindre, jag uppdaterar mindre. Det ligger på mig!! Mellan alla resor och jobb glömmer jag faktiskt av att öppna datorn. Vilket egentligen är skönt för mig haha, men inte roligt för bloggen. ÄLSKAR ju bloggen och lovar att jag nu kommer öppna min dator för att uppdatera lika mycket som jag gör på instagram 😉 Massa kramar till er finisar! Nu ska jag spring ärenden och sedan packa, det vill ni ha lite tips och tricks på förstår jag! I fix. Kramis xx

// Hi my angels! I know, I know.. the blog has been a little empty. It’s kind of like a mean circle. You guys comment less, I don’t update. It’s on me!! Between all of my trips and jobs I forget to open my computer. Which is kind of nice for me haha, but not fun for the blog. I LOVE MY BLOG and I promise that i’m going to get better at opening my computer to update as much as I do on instagram 😉 Lots of hugs to you lovelies! It’s time for me to run some errands now and then pack for my trip tomorrow, you guys wanted tips and tricks for that i’ve understood. I’ll get on it! Hugs xx 


5 kommentarer5 kommentarer om “A little empty”

  Men åh, jag klickar mig in på din blogg varje dag! Du får inte sluta!!
  Lovar att bättra mig på att kommentera 🙂

  Reply

  Sluta inte!! Älskar din blogg!! Och så snygg bild. Samt kan inte du göra en sminkvideo?? Du ser alltid så fräsch ut!!

  Reply

  Åh älskar dig och din blogg !! Du är fantastisk ❤️

  Reply

  snälla börja skriv var dina kläder kommer ifrån!! bästa stilen, bästa bloggen! <3

  Reply

  Åh samma här! Vi behöver också li bättre på att kommentera! Älskar ju din blogg och dina fina budskap du försöker förmedla. Kommer ihåg att du hade nåt inlägg för ett bra tag sen med några steg för self Love. Det fastnade verkligen hos mig. Och sen dina fina bilder förstås! Hade gärna sett lite bilder från lägenheten nu har, ser ut ju som er inredningsstil är lika inspirerande som din klädstil ❤️

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här