Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:17 | July 3, 2018

Italian dream

Hej mina änglar! Hej från ITALIEN! Åh vad det är fantastiskt att vara tillbaks, det tog lite tid tills jag hade mitt bagage dock haha. Men nu är det med mig, vi är just nu i Santa Margherita. Ska lägga ut en bildbomb när jag kommer hem och har bra internet, tills dess får ni lite blandat från gårdagens lunch x

// Hi my angels! Hi from ITALY! ah it’s so amazing to be back, it took a little time before my bag was with me though haha. But it’s finally in my hands again and i’m the happiest. We are currently in Santa Margherita. I’m going to post a photo bomb as soon as I get back home and have good internet, until then – here is a mix from yesterdays lunch x


2 kommentarer2 kommentarer om “Italian dream”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh så vackra bilder! Du är en jättestor förebild för mig, SÅ COOL! Kram

    Reply
  • Älskar den sjalen du har runt huvudet och många andra du brukar ha! 🙂 har du tips på vart man kan hitta sådana och vart har du köpt den på bilden? Kram Sofia

    Reply