Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:51 | July 17, 2018

CUPCAKES

DRESS

Hej änglar! Jag försöker verkligen bara njuta. Stänga av datorn, jobbet.. och bara njuta av livet. I stunden. Just nu sitter jag och svettas i köket i väntan på att mina cupcakes ska bakas klart. Japp – det tog 3,5 år för mig att baka det till Rasmus haha han har bett mig sen vi blev tillsammans. Annars då? jag försöker verkligen bara ta in allt. Hur mår ni? x

// Hi angels. I’m just trying to really enjoy myself. Turn off the computer, work.. and just enjoy life. In the moment. I’m currently sweating in the kitchen while i’m waiting for my cupcakes to bake, yep – it took me 3,5h years to bake cupcakes for Rasmus haha he’s asked me to do it since we first met. Other than that? i’m just trying to really take it all in. How are you guys doing? x 


12 kommentarer



12 kommentarer om “CUPCAKES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Just enjoy the sun and rest Matilda, it’s much needed for you and all of us 💗

  Reply
 • hope you’re having an amazing week love x

  Reply
 • Hej Matilda.

  undrar om din kedja med bokstaven också är från celine. Tack 🙂

  Reply
 • det är den!! kram x

  Reply
 • Hej!
  Vartifrån kommer de färgglada randiga lakan som du la upp på instastory för ett tag sedan? Inte kunnat släppa dom riktigt, och är ju perfekta nu på sommaren😍 Kram!🌞

  Reply
 • zara home!! x

  Reply
 • Så fina bilder! Visst kan det nästan vara lite stressande att hinna ta in och njuta av det härliga runt omkring nu <3
  Har en annan fråga jag funderat mycket på: Hur gjorde du för att komma över rädslan att posta outfitbilder och liknande på dig själv på bloggen? Jag vill så gärna kunna göra det, jag älskar att bli fotad och vill använda mig av det i min blogg, men jag vågar inte… Hur tänkte du för att inte lyssna på alla kritiska tankar? Kram!

  Reply
 • Hej fina du <3

  Åh det är bara att köra på. Strunta i vad andra kanske tycker och tänker. Do your thing! om du tror och älskar det du lägger ut, vad spelar det då för roll vad andra tänker! Så brukar jag tänka. Fokusera bara på dig själv och vad du brinner för. Massa kramar x

  Reply
 • Det är så himla varmt just nu och jag försöker njuta av att den svenska sommaren är så fantastisk <3 Vilken söt klänning du har 🙂 Cupcakes älskar jag, blev dom bra? Ta hand om dig och glöm inte dricka i värmen <3

  Reply
 • åh det låter ju helt fantastiskt! Dom blev så himla goda. Hoppas du får en fantastisk vecka fina du! <3 x

  Reply
 • Hei! Hvor er den fine «limegrønne»(?) kjolen du hadde på deg på instastory i dag fra? Når du danset med pannekakerøre 😍 Mååå ha den asap

  Reply
 • Hej fina! Länkade precis den på bloggen nu <3 kramar!!

  Reply