Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:38 | July 24, 2018

sunlight

DRESS // Jacket – Grandpas

Waking up to sunshine. Eating breakfast outside. Walking down to the ocean only to never want to leave. Listening to my body. Taking care of myself. Eating good food. Ice cream. Coconut chocolate. Salad. Wishing the days were longer. Taking advantage of the last hours of sunlight. Loving summer.


2 kommentarer2 kommentarer om “sunlight”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • God morgon vackra <3 Tänk att vi fick en så underbar sommar. Är på semester på vackra Gotland och försöker ta hand om mig själv, stressa ner, njuta, bada, sola, äta och bara vara. Sommaren är ju verkligen fantastisk. Ta hand om dig <3
    Så himla fin och söt klänning du har på dig igen 😉

    Reply
  • du är den finaste någonsin. så inspirerande!

    Reply