Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:00 | July 25, 2018

MY DESIGNED JEWELRY!!

Åh, det känns så himla kul att ni äntligen kan köpa mina tre smycken jag designat för NAKD. Inspirationen för smyckena är min kärlek till all things vintage, jag tror ni kan känna det när ni ser dessa tre accessoarer. Nu kan ni äntligen köpa allt, köper ni alla tre får ni automatiskt 20% rabatt i kassan, ni betalar då 422SEK för allt. Tjoho! Åh kan ni inte skriva till mig och berätta vad ni köper, det hade varit SÅ kul. Självklart skickas det världen över! Åh hoppas ni gillar detta. Ni hittar allt HÄR.

// Ah, it feels amazing that you guys can finally buy my three pieces I designed for NAKD. I was inspired by my love for all things vintage and I think you guys get the vibe when you see the three pieces. You guys can finally buy it!! If you buy all three pieces you automatically get 20% off at checkout, you will then pay 422SEK for it all. YAY!! Ah would you guys please message me and tell me what you get? that would make me SO happy. And of course it ships worldwide! I hope you love it as much as me. You can find  everything HERE.

När jag fick mitt par för några veckor sedan blev jag så glad, jag har använt dom typ varje dag sen dess. Dom är super bekväma och inte alls tunga, jag vet att många undrar det. Självklart är dom tyngre än små örhängen som inte hänger. Men inte mer än det. Dom är också nickel fria, hur säger man det på svenska? haha. I alla fall, ni hittar dom HÄR x 

// I got my pair a few weeks ago and since then i’ve worn them basically every single day. The earrings are super comfortable and not heavy, which I know many of you wonder. They are of course heavier than just studs, but not more than that. They are also nickel free, yay! You can find them HERE

Sedan kommer halsbandet. Detta fantastiska, enkla men ändå speciella halsbandet. Det betyder extra mycket för mig för min våg är ingraverad, jag har ju en tatuering som ser exakt likadan ut. Det är vår tatuering som min familj har tillsammans. Därför kändes det extra betydelsefullt att sätta den på halsbandet. Ni hittar det HÄR x

// And then there’s the necklace. This amazing, simple but so special necklace. It means extra much for me because my wave is on it. I have a tattoo that looks exactly the same. That tattoo is also our family tattoo. Which is why I wanted to put it on the necklace and why it means a little extra for me. You can find it HERE

Ah och scarfen.. alltså kan inte förklara med ord hur stolt jag är haha. Denna är så perfekt. Färgerna passar till allt, materialet är perfekt, och storleken likaså. Ni vet ju att jag älskar att ha det i mitt hår så när jag skulle designa tre accessoarer var det ett måste för mig att få med en scarf. Ni hittar den HÄR x

Ah and the scarf.. I can’t begin to explain how proud I am haha. It’s so perfect. The colors look good with everything, the material is perfect, and so is the size. You guys know I love wearing scarfs in my hair so when I thought about what pieces I wanted to do I knew a scarf was a must. You can find it HERE x


5 kommentarer5 kommentarer om “MY DESIGNED JEWELRY!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag köpte alla tre imorse och jag längtar såå tills dom kommer 😍❤️☀️

  Reply
 • Allting är så himla, himla fint!! Tänkte beställa scarfen men den var slutsåld 🙁 Vet du om dom kommer fylla på? <33

  Reply
 • Jag ställde klockan imorse och köpte örhängena😍 Ville så gärna ha halsbandet och scarfen med så om de kommer in igen o jag har mer pengar ska jag köpa!😃 Allting är så himla fint bra jobbat!!!

  Reply
 • jag ser så himla mycket fram emot att få hem örhängena och scarfen! du måste fortsätta designa. så himla fina grejer!

  Reply
 • Ja scarfen är underbar… men tyvärr slutsåld😔vet du om o isf när den kommer in igen? Mvh 🌸

  Reply