Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:14 | August 2, 2018

our next trip

Det har verkligen varit MAGISKT att vara hemma denna sommaren. Vädret har varit fantastiskt, vi lyckades pricka in värsta familjesemestern och det har varit skönt att verkligen få vara i ett och samma land en längre tid. Men vi visste att vi ville åka någonstans i sommar, bara för lite miljöombyte och för att jag absolut ÄLSKAR europeisk sommar. Efter många om och men (det finns ju så många ställen man vill till!) bestämde vi oss för att åka till Mykonos – jag har varit där två gånger innan och har alltid velat ta med Rasmus dit. Mykonos för mig är magiskt. Så nu åker vi om lite mindre än tre veckor. Ska bli så mysigt.

// It’s been MAGICAL to be at home this summer. The weather has been amazing, we managed to time in the best family vacay ever and it’s been so nice to be in one country for a longer period. But we did know that we wanted to travel somewhere this summer, just to change location and because I absolutely ADORE european summer. After a lot of thinking we decided to go for Mykonos. I’ve been twice before and i’ve wanted to bring Rasmus there. For me Mykonos is magic. In less then three weeks we will be going, can’t wait. 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här