Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:30 | August 6, 2018

2 in 1

Dress – Mango // Vintage Shirt // Dior bag // Sunnies 

Ni vet hur man ibland köper vissa plagg som är verkligen står ut? som denna gröna klänningen. Missförstå mig inte – jag är obsessed med den. Men det är så enkelt att använda ett sånt plagg en gång och sen känna att man inte kan ha den igen på ett tag. Bara för att den är så speciell. Jag kan i alla fall bli sån. Så jag ville komma på ett sätt att ha på mig klänningen på ett annat sätt, det slutade med att jag matchade den med min vintage Saint Laurent tjocktröja. Det blev lite mer avslappnat. Jag spontant kastade på mig detta i all stress och det blev verkligen en favvo outfit.

// You know how you sometimes buy a piece that is super out there? like this green dress. Don’t get me wrong – i’m obsessed with it but it’s easy to use a dress like this once and then feel like you can’t for a while. Just because it is so special. At least I can get like that. So I wanted to come up with a new way to wear this gorgeous dress, I paired it with my vintage Saint Laurent sweatshirt to make it a bit more casual. I kind of just threw this on in a hurry and ended up absolutely loving this outfit. 


6 kommentarer6 kommentarer om “2 in 1”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Matilda! Du & din blogg är fantastisk! Hur har du gjort för att få till dessa bilder? Tar du kort på polaroidbilderna eller använder du en app och gör collage? Kram!

  Reply
 • Hur kan din tjock tröja va vintage? Dom hette inte ens Saint Laurent för 2012..och hur kan du tycke at å använda och köpa så mycke kläder kan va en bra forebild och inte minst ohälsosamt för miljö o kultur?

  Reply
 • Köpte den i en second hand affär, mer än hälften av min garderob är vintage vilket är fantastiskt. Både för mig och miljön:) kram

  Reply
 • Wow vad snyggt! <33 Blev ju verkligen mer vardagligt med tröjan över men ändå väldigt unik och spännande outfit 🙂

  Reply
 • men wow så snyggt! xx

  Reply
 • Supersnyggt ju!

  Reply