Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:03 | August 16, 2018

summer knit

Knit // Shoes – Balenciaga // Bag – Vintage chanel 

Ska inte ljuga, när jag tog på mig denna tröjan tyckte jag det var en fantastisk idé – det var ju grått och kallt ute. I was wrong, svettades ihjäl mig haha. Men tröjan är ju så fin, så det var värt det. Valde att gå all in rosa och ha min favorit väska till. Blir alltid lika glad när jag hittar en stickad tröja som bara är sådär härligt mjuk och inte kliar. Nu ska jag svira om från pyjamas till träningskläder och gå ner till gymmet x

// Not gonna lie, when I put this knit on I thought it was the best idea ever – it was grey and cold outside. I was so wrong haha. But the knit is so pretty so it was worth it. I’m alway so happy when I find knits that are just so super soft and not annoying against the skin. Oh and yes, I decided to go all in with the pink knit and the pink bag. Time to go from pyjamas to workout clothes and go down to the gym x


4 kommentarer4 kommentarer om “summer knit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Omg! Love this knit <3 Your style is so adorable!

  What camera are you using? 🙂

  xx

  Reply
 • Är supernyfiken på vad du tycker om Glossiers produkter, kommer du skriva någonting om det? Bästa bloggen, kraaaaaam<3

  Reply
 • Jag gillar verkligen innehållet som delas av din blogg, speciellt om skor, kläder, kroppsskulptur, delning av postpartum girdle stilar är mycket bra, mycket bekvämt.

  Reply
 • Jag gillar verkligen innehållet som delas av din blogg, speciellt om skor, kläder, kroppsskulptur, delning av postpartum girdle stilar är mycket bra, mycket bekvämt…

  Reply