Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:50 | September 1, 2018

MY WEEKEND

Hej mina fina! I veckan kom vi ju hem ifrån Grekland, i samma veva skulle vi ta emot en ny soffa och packa om inför Ystad med Foreo. Jag började använda Foreos produkter i December förra året och älskar dom. Därför är jag så stolt att få säga att jag är en av deras ambassadörer. Det är verkligen kul! Jag älskar speciellt deras UFO, den jag visade för någon månad sen. Minns ni? det har typ aldrig varit så fab att göra ansiktsbehandling hemma haha. I alla fall, denna helgen är jag nere i Malmö och Ystad för att fira lanseringen av deras nya produkt Luna FOFO. Vi har varit på spa, slappat och ätit gott. Just nu ligger jag i sängen efter frukost och försöker ta igen lite jobb. Jag är så efter och börjar känna att min kropp känner sig extremt stressad. Jag kommer hem ikväll och imorgon går flyget 6 på morgonen till nästa jobb. Vad har ni för er denna helgen? få ni luta er tillbaka och andas ut lite? tänker på er <3

// Hi my loves! As you know I got back from Greece this week and at the same time we got a new couch delivered to us and I had to pack my bags once again to go to Ystad with Foreo. I started using Foreo last December and absolutely love them. Which is why it’s extra fun or me to be able to say that i’m one of their ambassadors. I especially love the UFO, the one I showed you guys a month back. Do you remember? It’s never been more fab to do facials at home haha. Anyways, so this weekend i’m in Malmö and Ystad to celebrate the launch of their new product the Luna FOFO. We’ve been at the spa, relaxed and eaten yummy food. I’m currently in bed after breakfast trying to get some work done. I’m so behind and I can feel that my body is starting to get stressed. I get home tonight and the flight leaves at 6 tomorrow for the next job. What are you guys up to this weekend? have you gotten to relax and breathe a little? thinking of you <3 x 


1 kommentarerEn kommentar om “MY WEEKEND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här