Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:33 | September 6, 2018

WEEKEND READY

Manchester hörrni, tre dagar av jobb och god mat. Mycket uber eats för att vara ärlig, varit helt totalt slut denna veckan. Igår var sista dagen och det var sol. Så jag passade på att byta om till klänning för eftermiddagen. Klänningen hittar ni här. Jackan är vintage och skorna är från Zara. Känns så skönt att vara hemma. Ska ta en helg och bara mysa lite. Och städa. Gud så tråkigt. Men det måste göras! Vad är era planer? x

// Manchester guys, three days of work and good food. Ok so a lot of uber eats to be honest, i’ve been so tired after work this week. Yesterday was the last day and it was sunny which was so nice. I took the chance to wear a dress and you can find it here. The jacket is vintage and shoes from Zara. It feels so good to be home. This weekend the focus will be to relax and just have a cozy weekend. And to clean. So boring. But it needs to be done. What are your plans? x 


3 kommentarer3 kommentarer om “WEEKEND READY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Är skorna bekväma? 🙂

    Reply
  • Älskar din blogg Matilda! <3 för mig blir det jobb hela helgen, gud så tråkigt, men måste göras 😉 hehe

    Reply
  • åh! hoppas du får en fantastisk vecka <3

    Reply