Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:34 | September 17, 2018

what changed my mindset

 

Lägg ner telefonen. Sätt dig ner. Låt dig själv känna. Låt dig själv tänka.

x Vad var det bästa med din dag?

x Vad gjorde dig glad idag?

x Vad är du tacksam över?

Låt dessa tre frågor vägleda dina dagar. Fokusera på det som gör dig glad. Fokusera på det som är givande. Och snälla påminn dig själv vad du har att vara tacksam över. Jag har märkt att jag uppskattar dom små sakerna mer när jag frågar mig själv dessa tre frågor varje dag. Jag brukar också ställa Rasmus frågorna, och när jag kan, min familj. Om du blir glad av naturen – gå ut och njut av den. Om den bästa stunden på dagen var ditt morgonkaffe innan dagen verkligen började – gör detta en prioritering. Om du känner dig tacksam för någon eller för något den gjorde – berätta det för dom. Det är så viktigt att stanna upp och tänka. Och känna. Kan vi inte alla lova varandra att vi ska bli bättre på det? <3

// Put down your phone. Sit down. Let yourself feel. Let yourself think. 

x What was the best part of your day?

x What made you happy today?

x What are you thankful for?

Let these three questions guide you through your days. Focus on the things that make you happy. Focus on the things that feel rewarding. Please remind yourself what you have to be thankful for. I find myself appreciating the small things much more when I ask myself these three questions every single day. I usually also ask Rasmus them. And when I can, my family. If walking in nature makes you happy – do it. If the best part of your day was your morning coffee before the day really started – please make this a priority. If you feel thankful for another person or over something they did – tell them. It’s so important to just pause and think. And feel. Can we all promise each other to be better at this? <3 


1 kommentarerEn kommentar om “what changed my mindset”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • thanks Matilda
    This has really changed my mind set.
    I really look up to you, and I hope that one day that I can Be so successful in having self love as you xx

    Reply