Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:54 | October 1, 2018

BUSY TIMES

Dress

Från förra måndagen.. iih denna veckans smäller det! Jag kommer äntligen få berätta något så himla roligt. Håll utkik!! Förresten, vill tacka er för ert tålamod. Har inte mått så bra de två senaste veckorna. Har besök hos läkaren imorgon och då kommer allt genast kännas bättre. Men jag har liksom inte haft något ork till något. Allt har gått i ett och jag har försökt hänga med. Nästa vecka blir det fullt ös igen. Och ni kommer självklart få hänga med! Hawaii, LA.. jag längtar! Hur mår ni förresten? det är så tyst i kommentarerna <3 massa kramar x

// From last Monday.. iiiih so excited to finally share the news this week. Keep your eyes peeled! By the way, I want to say thank you for your patience. I haven’t felt that good the last two weeks. I have a doctors appointment tomorrow and after that everything will feel much better. I’ve had zero energy and everything has just gone by and I’ve tried to tag along. Next week it will be full force again. And you guys will of course tag along! Hawaii, LA.. I can’t wait! How are you guys? it’s so quiet in the comment section <3 lots of hugs x 


7 kommentarer7 kommentarer om “BUSY TIMES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Such a beauty! Busy busy times for me as well, I kind of love it though! (lets see in a few weeks if i still do haha..) but I guess fall & hard work bring alot of stuff with them, hang in there! x

  Reply
 • You are the most beautiful person, inside and out! Hope you are feeling better <3 Cant wait for more inspo – its a daily routine for me to visit your blog and insta!

  Reply
 • thank you so much, it really means the world to me <3 thank you for being patient with me and not rushing me <3 x

  Reply
 • Tråkigt med dålig uppdatering på Youtube och bloggen. Men ibland kommer annat emellan såklart! Kan du inte göra en video där du visar runt hemma hos dig och lite inredningsfavoriter och tips! kram x

  Reply
 • Ja denna gången har jag varit tvungen att ta hälsan först. Vilket har varit extremt svårt för mig, men det har varit ett måste. Tro mig, det har inte varit kul att vara sängliggandes en hel vecka haha. Inredningsfavoriter och tips kan jag absolut göra! Video kommer jag inte göra i denna lägenheten då den inte riktigt känns som mitt hem. Den är lite mer tillfällig! Massa kramar xx

  Reply
 • Hej! Jag skulle så uppskatta ett inlägg angående din och din pojkväns resa då ni var bort 3månader i Karibien! Inte så mycket om vilka ställen ni var på för det kan man se tidigare utan mer hur det var att åka bara ni så länge. Tröttnade ni på varandra, slet det på ert förhållande på något sätt eller så! Helt enkelt din upplevelse av det! Ska själv iväg i 3månader med min pojkvän så är lite intresserad av er upplevelse! Älskar din blogg och det du gör<333

  Reply
 • Åh jag har gjort en del inlägg om det, också om hur det var för oss. Har du läst det? <3 annars får jag helt enkelt göra ett nytt! Kram x

  Reply