Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:14 | October 6, 2018

yesterdays outfit – kind of

Blazer & Boots – IRO // Pants – FRAME

Hej på er! Tyvärr är jag inte 100% frisk och fylld av energi än. Jag lyckades ta mig utanför dörren igår för att knäppa dessa bilder, förhoppningsvis blir ni liten inspirerade. Jag börjar bli bättre – men det tar sån jäkla tid. Tro mig – jag är inte sängliggandes för att jag tycker det är kul. Det är extremt tråkigt och jag känner mig hopplös. Och det är inte en rolig känsla. Så snälla, jag ber er – ha tålamod med mig. Jag klarar inte av kommentarer som säger att det är tråkig att jag inte uppdaterar längre – det är inte ett aktivt val från min sida. Men snälla kommentera vad ni vill se. Så lyssnar jag och löser det. <3 Love you! x

// Hi guys! Unfortunately i’m not 100% healthy and energized yet. I did however make sure to go outside for ten minutes yesterday just to capture these photos to hopefully inspire you guys a little. I’m definitely getting better – it’s just so frustrating that it’s taking such a long time. Trust me – I’m not on bed rest because I think it’s fun. It’s rather boring and I feel kind of useless. Which isn’t fun to feel. So please, I beg you to be patient with me. I can’t do comments that it’s boring that I’m not updating as much anymore – it’s not an active choice. But please do comment what you would like to see! I will listen and make it happen <3 love you guys x 

 


4 kommentarer4 kommentarer om “yesterdays outfit – kind of”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan du länka till kavajen? 🙂

  Reply
 • Älskar dina outfit inlägg så om du orkar, bara om du orkar, så gör det mina dagar, blir så inspirerad! Hoppas du mår bättre snart! Kram!

  Reply
 • Du är bäst! Krya på dig!

  Reply
 • Seriöst… THIS IS EVERYTHING!!!

  Reply