Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:09 | October 8, 2018

FAVORITES ONLINE

Denim byxdress – alltså.. kärlek vid första ögonkastet! Ni hittar den HÄR

//Denim jumpsuit – I mean.. love at first sight!! Can be found HERE 

Denna toppen kommer i tre olika färger och jag tycker den är så söt. En sån top man bara kan slänga på sig tillsammans med jeans och i varmare breddgrader ett par high waisted jeans shorts. Ni hittar dom HÄR. Beige byxorna hittar ni här och dom gråa här.

// This top comes in three different colors and I just think it’s so cute. One of those tops you can just throw on with cut off denim shorts or high waisted jeans. Can be found HERE. The beige pants can be found here and grey ones here

Jag är alltid på jakt efter bekväma men fina byxor – här har vi ett par. Finns både i denna fina färgen och svart. Ni hittar dom HÄR

// I’m always on the hunt for a pair of comfortable but still cute pants – and here we have a pair. They’re available in this color and black. You can find them HERE

 


2 kommentarer2 kommentarer om “FAVORITES ONLINE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • ÄLSKAR jumpsuiten! Ca hur höga är klackarna du har på dig? Är lite längre än dig men samma size annars så funderar på om jag skulle kunna ha den utan klackar…
    Tack för all inspiration, du är guld värd!

    Reply
  • Jag tror du skulle kunna ha den utan klackar. Tyvärr har jag inte koll på hur höga klackarna är, men jag tänker köpa den och ha utan klackar också hehe.. Man kan ju dra upp den lite tack vare bältet! Massa kramar till dig fina <3 xx

    Reply