Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:35 | October 9, 2018

sunny days

Similar pants // T-shirt – brothers Calvin Klein //Blazer – IRO // Shoes // Sunnies 

Soliga dagar är ofta dom bästa. Och igår regnade det precis hela dagen, jag älskade inte det. Den andra bilden var jag igår haha. Just nu sitter jag och försöker komma ikapp med allt jobb, och jag försöker planera min packning. Det är lite svårare. Ni vet hur jag har pratat om ett hemligt projekt som jag verkligen velat berätta om? imorgon är dagen då jag ääääntligen får berätta allt. Jag är så ledsen att det blivit så försenat. Men jag hoppas ni kommer älska det ändå! Puss x

// Sunny days are usually the best days. Yesterday it was pouring down, the entire day and I was not loving it. The second picture was me all day yesterday haha. I’m currently sitting catching up on work and I’m trying to plan my packing. Which is harder. You know how I’ve been telling you about a secret project that I’ve been dying to share with you? well tomorrow is the day. I’m so sorry it has been so massively delayed. Kisses x 


4 kommentarer4 kommentarer om “sunny days”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är ju så fin!

  Reply
 • Fina DU <3

  Reply
 • Så fin och inspirerande!! Jag undrar om du använder någon form av extensions i ditt hår? Isåfall vilken sort? 🙂

  Kram <3

  Reply
 • Hej fina <3 tack snälla för kärleken. Jag använder inga extensions utan allt är mitt egna hår. Massa kramar till dig x

  Reply