Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:05 | October 16, 2018

Recovery

Efter fyra väldigt jobbiga veckor, mycket tårar, frustration och känslor av att jag inte räcker till ska det bli skönt att komma bort lite. Fylla på energi och inspiration. Både till jobbet och till livet. Jag väljer inte att skriva om livet nergångar för att få sympati och för att ni ska tycka synd om mig. Utan för att jag tycker det är så extremt viktigt att prata om det. Det är så viktigt att prata överhuvudtaget. Det ska inte finnas någon skam i att må dåligt. Nu har jag den senaste veckan kunnat fokusera lite mer på mig själv. Min kropp har orkat träna, jag har spenderat mycket tid med mina föräldrar, gosat med min hund. Ni vet prioriterat det som ger mig energi, och inte tar. För det är också så viktigt att kunna göra. Våga prioritera det som får dig att må bra. Att åka till Cali känns därför väldigt rätt just nu. Ha tre veckor att fylla på med allt det min kropp behöver. Efter vi bodde i Monterey, Norra Kalifornien har vi åkt tillbaks till Los Angeles näst in till varje år. Det har liksom varit det vi sparat pengar till, prioriterat. Det har blivit som ett andra hem för oss. Nu skriver jag massa babbel bara, eller hur? äsch det känns bara så skönt att veta att jag har tre veckor framför mig där jag får fokusera på MIG. Snälla lova mig att ni inte glömmer av er själva. Ni är så viktiga. Puss på er! x

// After four very intense, hard weeks. A lot of tears, frustration, feelings of not being good enough – it will be nice to get away for a little while. Focus on energy and inspiration. Both for my job and life in general. I don’t write about the harder moments in life to get sympathy or for you to feel bad for me. I write about it because I think it’s so extremely important to talk about it. It’s important to talk in general. There shouldn’t be any shame in feeling bad. The week that has passed I’ve had time and energy to focus in myself. My body has been able to go to the gym, I’ve spent a lot of time with my parents, cuddling with my dog. You know, prioritized the things that give me energy, and doesn’t take it. It’s so important to do that. Dare to prioritize things that make you feel good. Going back to Cali feels so right now. Three weeks to refill my body everything it needs. After moving back to Sweden from Monterey we’ve gone back to Los Angeles almost every single year. It’s been the thing we’ve saved money for, prioritized. It’s become like a second home for us. Am I just rambling now? I am right? Oh well it just feels so nice to have three weeks ahead to focus on ME. Please promise me to not forget yourself. You are so extremely important. Kisses to you! x 


3 kommentarer3 kommentarer om “Recovery”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Have a wonderful time in the states! You are coming at the perfect time – pumpkin spice season. 🙂 Lots of treats to enjoy and fun things to do in the fall! xx

  Madison | Breakfast at Madison’s

  Reply
 • Åh fina Matilda, ta hand om dig. Skickar en stoooor kram från Åre<3

  Reply
 • Shit va betalade ni för dom basket platserna? Såg amazing ut.
  Kan du också länka den Airbnb du stannar på i LA? Ser så fint ut <3

  Reply