Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

02:38 | October 23, 2018

life update from LA

Livet. Jag har varit så extremt jet leggad, som jag alltid blir. Har vaknat runt 4 tiden och liksom inte kunnat somna om. När Rasmus äntligen vaknar till jublar jag inombords. Vi sätter oss då och äter lite yoghurt med flingor och jordgubbar. Sedan tar vi på oss träningskläder och går ut och går. Precis som det brukar vara. Vi går ner till stranden och jag tar in lukten, utsikten. Känner liksom i hela min kropp att jag är hemma. Vi har spenderat våra första dagar med att bara ta det lugnt. Låta våra kroppar vara lite trötta. Vi har njutit av vädret. Det har varit helt fantastiskt. Soligt och varmt. Ätit god mat. Cyklat till favorit stället för att få äta Egg Benedicts med extra sås. Tredje gången gilt gällde när vi försökte köpa donuts. Alltså jag brukar inte gilla donuts men dom här är så magiska. Jag läser en bok om New York och mat och längtar efter att få baka. Igår var vi på basket match och det finns inget i världen som gör mig så glad som när jag ser att Rasmus är glad. Jag saknar Maverick, det är så mycket söta hundar här. Att få ha kontoret ute i Venice känns lyxigt. Jag är så tacksam. Nu har vi beställt mat som vi sitter och väntar på. Klockan är halv åtta och jag har inte somnat än. Framsteg. Massa kramar till er älsklingar.

// Life. I’ve been extremely jet lagged, like always. Woken up around 4 and it’s been impossible to fall asleep again. When Rasmus finally wakes up the inside of me cheers. We then sit down and eat breakfast, yoghurt with cereal and strawberries. Then we put on our workout clothes and go for a walk. Exactly like it always is. We walk down to the beach and I take in the smell, the view. And my whole body feels like I’m home. We’ve spent our first days here just taking it wast. We’ve let our bodies be tired. Enjoyed the weather. And it’s been amazing. Sunny and warm. Eaten good food. We took the bikes to my favorite place for egg Benedicts. With extra sauce, of course. And then we finally got to eat our donuts. Third times the charm. I usually don’t like donuts but these are just magic. I’m currently reading a book about New York and good and I’m secretly longing to stand in the kitchen with something baking. Yesterday we went to a basketball game. And nothing makes me happier than seeing Rasmus happy. Oh and I miss Maverick, theres too many cute dogs here. And to have my office in Venice feels like such a luxury. So thankful. No we are waiting for our food to arrive. It’s 7:30 and I haven’t fallen asleep yet. Progress. Lots of hugs to you loves x 


1 kommentarerEn kommentar om “life update from LA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här