Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:50 | October 23, 2018

three of my favorites

Blue Star Donuts – Jag gillar ju egentligen inte donuts så mycket, men dessa är verkligen utöver det vanliga. Affären ligger på Abbot Kinney och det finns så galet många goda smaker. Min favorit är utan tvekan chocolate buttermilk. Är så svag för choklad.

// I usually don’t even like donuts, but these are just something else. The store is on Abbot Kinney and the flavors are just magical. My favorite is definitely the chocolate buttermilk. You know me and my love for chocolate. 

Flake – Ligger på Rose Avenue. Vi pratade om att äta här förra gången vi var här men det blev aldrig av. Idag är det lite molnigt så vi bytte ut vår morgonpromenad till en cykeltur. Alltså vilken frukost. Jag gillar enkla grejer, tycker oftast inte om det när det ska krånglas till. Jag tog en Acai Bowl som var gudomlig och Rasmus en breakfast burrito. Jag gillar egentligen inte burritos, eller jag gillar inte bönor och ris som brukar vara i. Detta var ju frukost, så den var precis i min smak. Vi delade även på en English muffin med jordnötssmör, Nutella och banan i. FATTAR NI vad gott!?

// This is on Rose Avenue. We talked about going here last year but never ended up doing it. We woke up to a few clouds and decided to swap out or morning walk for a bike ride. And this breakfast. I love simple things, I usually don’t like when they over complicate it. I took an Acai bowl and it was everything. Rasmus ate the breakfast burrito. I normally don’t like burritos, I don’t love the beans or the rice. But since this was breakfast it was right up my alley. We also shared an English muffin with peanut butter, Nutella and bananas. CAN YOU IMAGINE how good it was!?

Erewhon market – en affär som enbart säljer ekologiska produkter. Den känns så lyxig och det blir plötsligt så enkelt att hitta vad man letar efter. I vanliga affärer går jag runt som en vilsen höna och letar efter allt som är ekologiskt. Det går även att köpa kaffe, bullar och mat här. Det såg så mumsigt ut. Lite som whole foods men mindre.

Erewhon market – An organic store. I love 100% organic stores, it’s so much easier than running around trying to find the organic products in normal stores. You can also get coffee, muffins and good here. Kind of like whole food but smaller. 


8 kommentarer8 kommentarer om “three of my favorites”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Shit va betalade ni för dom basket platserna? Såg amazing ut.
  Kan du också länka den Airbnb du stannar på i LA? Ser så fint ut <3

  Reply
 • Yummy! You are definitely living your best life, Matilda. Everything looks amazing. <3

  Madison | Breakfast at Madison’s

  Reply
 • I really am <3 hope everything is amazing with you love

  Reply
 • OMGGGG<3

  Reply
 • Jaaaaa <3333

  Reply
 • Hei Matilda, synes du har skikkelig fin stil! Lurte på om du kunne vise litt outfits som er varmere og passer til høsten og vinteren?

  Reply
 • Hej fina <3 tack snälla för kärleken! nu när jag varit hemma har jag lagt ut bilder på outfits som jag har på mig, då var det ju höst <3 Nu är jag i LA och måste dessvärre anpassa mina kläder för vädret, annars hade jag svettats ihjäl haha!! Men mycket är sånt som jag hade haft hemma också, bara en tjockare jacka. Hoppas du kan hitta inspiration!! Efter 6e blir det full on höst outfits igen xx

  Reply
 • Tusen takk for svar! Så søt du er 🙂 elsker bloggen din, vet ikke om noen som har bedre stil enn deg!

  Reply