Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:08 | October 25, 2018

hur slutar man jämföra sig med andra?

En bild från 2014, då det utåt ser ut som jag är världens gladaste människa. Men inombords stämde inte alls det. Jag skrev ett dagboksinlägg om hur jag bara önskade att någon frågade mig hur jag mådde. Hur jag kämpade för att inte falla tillbaks till när det var som värst. Jag jämförde mig med alla runt om mig. Jag hatade mig själv. Jag kände mig så jävla otillräcklig. Och jag önskar så att jag idag bara kunde skaka om den tjejen och säga “det kommer bli bra”. 

Vårat nya poddavsnitt som vi släppte igår handlar om hur man slutar jämföra sig. Jag berättar vad jag gör som har varit life changing för mig. Jag berättar även om ett meddelande en av mina vänner skrev till mig från högstadiet. Och såklart massa mer. Ett avsnitt som ligger mig varmt om hjärtat. Jag hoppas ni gillar det. Ni kan lyssna HÄR.


1 kommentarerEn kommentar om “hur slutar man jämföra sig med andra?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Fantastiskt avsnitt och vad stark du är som delar med dig av din historia, gud. Så viktigt avsnitt! / Trogen lyssnare av podden och ett fan av dig och dina bilder<3 massa kramar!

    Reply