Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

03:58 | November 7, 2018

I’ve officially worn it all, five times

Okej hörrni, jag börjar känna mig klar med alla mina kläder haha, jag packade inte så mycket och jag kan officiellt säga att det känns som jag har haft på mig allt. Typ fem gånger. Men är inte det ett sätt att inspirera? ett ganska viktigt sätt. Att sätta ihop outfits med samma plagg fast på olika sätt. Jag köpte dessa jeans första dagen här (vintage) och har varit besatt sen dess. Kavajen är IRO och skorna hittar ni här x

// Ok guys so I’m running out of clothes, haha.. I didn’t pack much and I officially feel like I’ve worn it all, five times. But I think that is one way to inspire as well, and a very important way. To create outfits with the same pieces, but style them in many different ways. I got these jeans our first day here (vintage) and I’ve been obsessed with them since. The blazer is from IRO and shoes can be found here x


6 kommentarer6 kommentarer om “I’ve officially worn it all, five times”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker det är fett bra att du gör outfits med samma plagg, liksom alla har inte pengarna att ha på sig nya plagg varje dag. Så det gör det väldigt realistiskt! Försätt gärna med det efter att du kommit hem. ❤️

  Reply
 • LOVAR <3 det är det jag med gillar!! Så blev så glad när jag läste denna kommentaren. Massa kramar till dig fina x

  Reply
 • Vad heter modellen på byxorna?

  Reply
 • det vet jag inte! Hade självklart delat det med er isåfall <3 x

  Reply
 • I love the blazer! I can see that there is two types of blazers at Iro’s – one with wool and one with cotton, wich one do you have?

  Reply
 • this one is with wool! x

  Reply