Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

01:20 | November 10, 2018

THROWBACK 2012 OCH NYTT AVSNITT

Jag tänkte skriva ihop ett inlägg om vårt nya podd avsnitt. Denna veckan snackar vi festligheter. Vad ska vi ha på oss på nyår? jul? om man inte gillar klänningar men ändå vill känna sig uppklädd, vad tar man på sig då? OCH Michelle berättar även hur hon blev stylist och ger grymma tips. När jag skulle skriva ihop detta inlägget försökte jag hitta lite gamla bilder från när jag skulle ut och festa, väldigt annorlunda stil från idag. Kanske inte konstigt när bilderna är ifrån 2012 och typ 2014 haha!! Här kan ni lyssna på senaste avsnittet. Massa kramar xx


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här