Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:27 | November 14, 2018

MY DAY

Igårkväll landade jag hemma i Sverige igen, duschade, åt och gick och la mig vid tio tiden. Klockan ringde halv sju idag och jag sprang snabbt upp och tog på mig kläder och hoppade i taxin till jobbet. Det var kul att vara tillbaks på Nelly idag! Alltid så lyxigt att få hänga med ett gäng som numera är vänner <3 OCH det släpptes ju också ett nytt poddavsnitt idag, denna gången pratar vi om prestationsångest och det var SÅ skönt att få prata om det. Lyssna och berätta gärna vad ni tänker <3 Nu ska jag lägga mig så jag är redo för morgondagen, ska bli så kul att visa vad jag ska göra. Ni kommer älska det!! Massa kramar till er älsklingar x

// I arrived back in Sweden yesterday again, took a shower, ate and then went to bed around 10. Today I woke up at six thirty and ran up to put clothes on before I jumped in the taxi to work. It was so much fun to be back at Nelly today! Always such a luxury to work with people that I now can call friends <3 Now it’s time to sleep, tomorrow is a fun day and I can’t wait to share photos tomorrow! YOU GUYS ARE GOING TO LOVE THIS XX 


1 kommentarerEn kommentar om “MY DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hi! I love the color of your lipstick in this photo. Do you know which one it is?

    Reply