Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:50 | December 27, 2018

christmas

Hej allesammans <3 förlåt att det har ekat väldigt tomt här. Efter Miami resan kom vi hem och spenderade typ tre dagar hemma, sedan var det snabba puckar till Manchester för jobb. Söndag – Torsdag där och sedan var det plötsligt bara några dagar kvar tills jul. Jag spenderade dom med min familj och vänner. Har liksom försökt komma ikapp allt jag missat. när jag varit borta. Det har varit så skönt. Julafton var mysig. Familjetid är ju det bästa. Och nu sitter jag här och reflekterar över hur sjukt det är att 2018 snart är över, känns som det precis började. Vill ni att jag gör ett inlägg med höjdpunkter från 2018? kommentera isåfall. Nu ska jag äntligen gotta mig ner i all mail jag hamnat efter. Massa kärlek och kramar till er fantastiska människor <3 x

// Hi everyone <3 sorry that it’s been a little empty here. After Miami we came home and spent around three days at home before it was time to go to Manchester for work. I spent Sunday – Thursday there and then it was suddenly only a few days until Christmas. I spent them with friends and family. I’ve been trying to catch up on everything when I’ve been gone. And it’s been so nice. Christmas was cozy. Family time is the best for my soul. And now I’m sitting here and thinking about how crazy it is that 2018 is almost over, feels like it only just began. Do you want me to do a post on highlights from the year? if so, comment. Now it’s time to tackle my emails. Lots of hugs and love to you amazing people <3 x 


6 kommentarer6 kommentarer om “christmas”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Yes please do highlights of 2018:)
  I really love these photos and your white coat ist just to die for!
  Hope you had a wonderful time with your family:)

  xo
  Lina

  Reply
 • Var är jackan ifrån?? Superfin!

  Reply
 • Hej!
  Du kanske har skrivit detta nånstans men jag kan inte hitta det… Vet du varifrån din bokstavsberlock i R är?

  Reply
 • Celine x

  Reply
 • Yeah ! it would be so nice ! i would love to see your highlight of 2018 !

  Kisses from Paris !

  Reply
 • yes please

  Reply