Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:03 | January 4, 2019

this week

Jag har äntligen kommit tillbaka till mina rutiner. Ni vet när det är sådär kul att gå till gymmet? jag har alltid älskat att träna, speciellt på egen hand med musik i öronen. Det är liksom min tid på dagen att bara få fokusera på mig själv. Jag har även fått upp ögonen för att basta, jag brukar sitta med både hårmask och ansiktsmask på samtidigt som jag stretchar haha. Det ser nog helgalet ut.

// I’ve finally found my way back to my routines. You know when it’s fun to go to the gym? I’ve always loved working out, especially on my own with music in my ears. It’s the time of day when I can just focus on myself. I’ve also found love for the sauna, I usually sit in there with hair mask, face mask and stretching at the same time. Probably looks crazy haha. 

Jag älskar ju bekväma plagg, det måste liksom vara bekvämt- om det inte gäller skor, då är det okej att dom är lite obekväma om dom är fina haha. Tröjan är ifrån PLT och jeansen är vintage. Väskan från Byfar.

// I love comfortable pieces, I mean it has to be comfy – well shoes can be uncomfortable if they’re cute haha. The shirt is from PLT, jeans vintage and bag Byfar. 

Och vi har fått lite sol denna veckan. VAD det är skönt!! Jag bara njuter. Min kavaj & byxa är ifrån Stylein.

// And we’ve gotten to see the sun this week. SO nice!! I enjoy it to the fullest. My blazer & Pants are from Stylein

Vi har även fått lite påfyllning på mina smycken från NAKD, så snabba er in och klicka hem er favorit innan det tar slut igen!

// There’s also have a few more pieces available in my nakd collection så be quick and get your hands on your favorite before it’s gone again! x


4 kommentarer4 kommentarer om “this week”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan du inte visa mer bilder av din lägenhet? Du verkar ha sån bra inredningsstil så vill såå himla gärna se för att få inspiration! <3

  Reply
 • åh vi är på g att flytta så när vi gör det tänker jag visa lite mer!! kramar x

  Reply
 • Vilken storlek har du i den ljusblåa tröjan? Vet du hur det är med frakt till Sverige från PLT? 😀

  Reply
 • S! Minns inte vad frakt kostade men det var inte mycket xx

  Reply