Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:22 | January 6, 2019

my weekend

Pants // Shoes // Hoodie – Brandy Melville // Earrings – Celine // Coat 

Hej änglar! Jag har spenderat helgen med Rasmus för det mesta, han har varit sjuk så det har varit fullt fokus mys. Jag har även tagit härliga promenader, ätit god mat och börjat kolla på Black Mirror, lite sent på bollen.. MEN vad bra det är. Ibland är det dock så sjukt så jag sitter med händerna för ögonen. Vad har ni haft för er? gud imorgon börjar jobbet igen, jag har långsamt börjat ta tag i allt förra veckan men imorgon börjar plåtningarna igen. Vilket är så himla kul!! men jag är typ rädd att jag ska försova mig, fast jag på riktigt aldrig försovit mig. Jag önskade så när jag gick i skolan att jag kunde försova mig haha, men jag vaknar alltid tidigt. Fyra dagar på Nelly sedan åker jag till Stockholm på fredag för ett möte. Veckan efter är det också full rulle med plåtningar. Kickar verkligen igång året! Hoppas ni haft en mysig helg. Och fått njuta av solen! Wow vad den gör mycket för välmåendet. Massa kramar x

// Hi angels! I’ve spent my weekend with Rasmus most of the part, he’s been sick so it’s been “get better and cuddle* focus this weekend. I’ve also taken nice walks outside, eaten yummy food and started watching black mirror, I know I’m a little late.. but gosh is it good. Not going to lie though, sometimes I cover my eyes because it’s so creepy. What have you guys been up to? Tomorrow I’m back to work, I started slowly last week but tomorrow I’m back in the studio shooting. Which is a lot of fun!! I’m just scared I’m going to sleep through my alarm clock, even though that has never happened in my entire life. In school I many times wished that I could oversleep, but my body doesn’t let me. I just always wake up on time haha. So four days at Nelly and then it’s Stockholm on Friday for a meeting. And the week after will also be full with shoots. Really starting 2019 now! I hope you’ve had a lovely weekend. And that you’ve gotten to enjoy the sun! it does so much. Lots of hugs x 


6 kommentarer6 kommentarer om “my weekend”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här