Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:32 | March 6, 2019

Golden gang kampanj och BTS bilder

Äntligen är kampanjen ute! Jag tänkte lägga in lite BTS bilder från den, här kommer det! ps. örhängen hittar ni här. Toppen hittar ni här och byxorna här. 

Topp & Byxor 

Klänning 

Kavaj & Byxor 

Byxor & Topp Topp

Ljuset är så magiskt och färgerna är så fina. ÅH! Vad tycker ni? Det är flera som frågat om kläderna och ni hittar allt samlat på denna sidan. Mina favoriter är absolut det bruna kavaj settet och alla fina byxor i beige färger. Så fint nu till våren. Kampanjen var så rolig att fota. Det var tidiga mornar, alltså kl 3 var call time. Sedan åkte vi ut till sanddynorna. Första dagen var det molnigt men det var så vackert. När vi kom till location andra dagen var det helt magiskt. Sanden såg sådär fint vit/beige ut. Himlen var ljusblå och när solen gick upp låg allt i ett guld liknande ljus. Bilderna ovan är lite BTS, för att se färdiga resultatet – kika in HÄR.


5 kommentarer5 kommentarer om “Golden gang kampanj och BTS bilder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad är det för byxor på näst sista bilden? Så fina!

  Reply
 • samma byxor som är länkade två gånger, länkat i första bilden och i bilden innan den du frågade om! Kram <3 xx

  Reply
 • När kommer det lite inredningsinlägg eller vlogg? 🙂

  Reply
 • Kan du länka eller säga vilken Airbnb du bodde på i Venice? Den du äter pizza on the roof? xx

  Reply
 • oj så vackra bilder

  Reply