Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:02 | April 2, 2019

Monterey

I söndags tog vi bilen upp till Monterey. Det är inte en kort tur men det var verkligen värt det. Vi åkte på highway 1 och njöt av utsikten. Väl framme i Monterey mötte vi upp min syster och hennes kille. Kvällsmat och en nostalgi tripp stod på schemat. Vi åkte till vårat gamla hus, skolor och visade runt killarna vart vi brukade åka osv. Det var sån konstig känsla att vara tillbaks. Jag bodde i Monterey i lite mer än två år, men på många sätt formade Monterey och alla händelser mig till den jag är i idag. Det var speciellt att visa allt för Rasmus, han är ju en sån stor del utav mitt liv – och Monterey är sån stor del utav mitt liv. Det kändes bara rätt att han skulle få uppleva det med mig.

// This Sunday we took a trip to Monterey. It’s a long one but it was so worth it. We drove up on highway 1 and just enjoyed the view. In Monterey we met up with my sister and her boy friend. Dinner and a trip down memory lane was on the schedule. We drove to our old house, schools and showed the guys all of the places we used to hang out at. It was such a strange feeling to be back. I lived in Monterey for a little over two years but in many ways Monterey and the things that happened there shaped me to who I am today. And it was special for me to share that with Rasmus. 

Måndagen blev en riktig mysdag. Jag och Rasmus vaknade och tog bilen till Carmel, jag gillar verkligen Carmel. Det är så mysigt och vackert. Vi köpte scones och gick ner till stranden. Planen var att gå en promenad men jag hade så ont i magen så det slutade med att vi satt och kollade på havet och hundarna. Sen åkte vi till First Awakenings och åt en brakfrukost, vi älskade det stället när vi bodde där. Innan vi åkte mot LA igen surfade vi på Del Monte Beach, Min syster är ju en pro surfer så det var kul att gå ut i vattnet med henne. Nu är vi tillbaka i LA och idag har varit en komma ikapp dag, har suttit med jobb hela dagen. Förhoppningsvis blir det en promenad ikväll. Kram x

// Monday turned out to be a really cozy and good day. We took the car to Carmel for a morning walk. I really like Carmel, so cozy and beautiful. We bought scones and went down to the beach. Because I had crazy stomach pains we ended up just enjoying the view instead. After that we went to First Awakenings and ate the best breakfast, we used to LOVE that place when we lived there. Before we drove back to LA we went to Del Monte Beach to surf, my sister is a pro surfer so it was very fun to be out in the water with her. Now we’re back in LA and today has just been a kind of administration day. I’ve had so much work to catch up on. Hopefully we’ll go for a walk tonight. Hugs x 


3 kommentarer3 kommentarer om “Monterey”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här