Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:37 | April 23, 2019

Slicked back bun & volume

När jag har haft mitt hår uppe i en stram bulle har så många frågat hur jag får håret att stanna, och det tog ett tag att hitta produkter som tillät mitt hår att inte falla ner haha. Jag har ju lugg. Men nu har jag hittat perfekta kombinationen! Jag använder mig utav Maria Nilas styling cream, jag lägger lite i mina händer och sedan pressar jag ner det över håret, för att se exakt kan ni kolla in min IG story!

Jag avslutar sedan med finishing spray, för att verkligen vara säker på att håret kommer sitta på plats 🙂

 

Jag får även många frågor om hur jag får volym i håret, jag är tacksam att jag naturligt att bra volym MEN det finns ju absolut sätt som gör det ännu mer fluffigt! Jag pratar ju ofta om Maria Nilas Volym spray, men nu tänkte jag istället tipsa om den här hårmasken, Pure Volume Masque. Hela Pure Volume serien är fantastisk och jag gillar att använda schampot och balsamet också, men en hårmask är ett måste i min hårrutin. Den här masken i kombination med lite torrschampo i rötterna ger så bra volym!! ps. detta torrschampot, Invisidry Shampo, “känns” inte i håret – vilket jag föredrar.

Här har ni direkt länkar till alla produkter: 

Styling cream

Finishing Spray

Volume Mask

Invisidry shampoo


2 kommentarer2 kommentarer om “Slicked back bun & volume”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vart kommer dina byxor och tröja ifrån?

  Reply
 • Such a vibrant and lovely young lady. I think its absolutely amazing how you’ve been able to remain so focused and committed to creating and building your own brand while also working so hard as an ambassador for the many affiliates you promote. I love how you’ve maintained as a highest priority, your family, personal life and self love.

  You truly inspire me to follow my heart and pursue what I’ve wanted and needed to do for myself for many years.

  Much gratitude and peace to you.
  Jamie Jamesen

  Reply