Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:51 | April 24, 2019

COPENHAGEN

Hej vänner! Jag vaknade upp i min egen säng idag och det kändes så skönt. Jag tog tåget ner till Köpenhamn i söndags och jobbade med The Vintage bar, ni vet där jag brukar hitta helt fantastisk vintage väskor för bra pris? det var sån rolig dag – jag stylade mig själv och hade valt ut mina favvo väskor. Tror verkligen ni kommer gilla resultatet! Sedan kom min syster och mamma ner och vi spenderade gårdagen med att strosa runt och äta gott. Nu har jag äntligen lite tid hemma där jag kommer spendera några dagar i studion och några dagar hemma. Hemma kommer jag lägga fokus på att fixa iordning kontoret och resten av lägenheten. Vi flyttade ju in i februari men har faktiskt inte varit hemma mycket sen dess, ska bli så skönt att få lite tid hemma <3 hur har er påsk varit? kram x

// Hi friends! I woke up in my own bed and it felt so nice. I took the train down to Copenhagen ons Sunday and worked with the vintage bar, you know where I find many amazing vintage bags for a good price? it was a really fun day – I styled myself and got to hand pick my favorite bags. I really think you guys will love the result! My sister and mom joined me and we spent yesterday walking around and eating yummy food. Now I finally have some time at home, I’ll be in the studio a few days but also at home. When I’m at home I’ll be focusing on getting the office ready at home, and the rest of the apartment. We moved in to our apartment in February but haven’t really been home since. So excited to actually be home. How has your easter been? <3 hugs x 


8 kommentarer8 kommentarer om “COPENHAGEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vart köper du dina vanliga vita eller svarta t-shirts, som denna ovan?? Puss!

  Reply
 • Ååå, høres koselig ut fine deg! Hatt en fantastisk påske her i Bergen i Norge. Blir spennende å følge med på hva dere gjør med leiligheten btw! Og fine bilder <3 Ha en fin dag, stor klem <3

  Reply
 • Such cute shots! Need to visit Copenhagen ASAP 😍

  http://www.sonvas.com/

  Reply
 • Where are your chain earrings from please? x

  Reply
 • Hej Matildis!!! Har inte följt dig superlänge – visste vem du var men ville typ inte följa för trodde att jag skulle bli lite psykad av hur snygg och fin du är, som man lätt blir av influencers – men började följa dig för några månader sen på instagram och här på bloggen. Är sååååå glad att jag gjorde det för du inspirerar mig på ett sätt jag aldrig trodde var möjligt. Blir genuint glad av att se dina posts och stories, liksom peppad på livet utan att känna någon press. Sen att man får så mycket klädinspo att sparkontot tar slut är väl en annan sak 🙂 Vill bara säga TACK för att du bidrar till ett härligare internet och peppar en till att vara sig själv. PUSS OCH KRAM!

  Reply
 • Hei 🌸 Har du tatt en pause fra bloggen eller sluttet?

  Reply
 • Nice med CPH!

  Reply
 • Fina! Var är din Led Zeppelin T-shirt köpt?

  Reply