Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:42 | November 1, 2019

World Vegan Day

Ni vet säkert om att Maria Nila är ett veganskt hårvårdsvarumärke som aktivt jobbar mot målet om att skapa en snällare skönhetsbransch. Det här gör dem dels genom att erbjuda ett brett sortiment av 100% veganska och klimatkompenserade professionella hårvårdsprodukter men deras arbete stannar inte där. Regelbundet Maria Nila också med en rad olika välgörenhetsorganisationer och för att fira World Vegan Day i år har Maria Nila valt att uppmärksamma den utrotningshotade noshörningen genom att donera pengar till projektet ”Save the Rhino” som utförs i samarbete med The Perfect World Foundation.

Med koden RHINO får ni 25% rabatt på hemsidan, och all inkomst går till bevarandet av noshörningarna.

I min lilla Vegan Day-låda finns TRUE SOFT serien. En serie jag gillar att använda när mitt hår behöver lite extra kärlek. Det känns så välvårdat efteråt, speciellt när jag även går in med hårmasken!


2 kommentarer2 kommentarer om “World Vegan Day”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag har ätit vegan exklusivt i några månader och jag måste säga att jag mår så mycket bättre. Tack för 25% rabatt

    Reply
  • You look so beautiful. i love you

    Reply