Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:31 | November 11, 2019

Event med Maria Nila och med ER!

Nu ska jag berätta något spännande! Den 20e November kommer jag att hålla ett event tillsammans med Maria Nila – och du + en kompis har chansen att få komma! Under eventet kommer vi att kunna få håret stylat av Maria Nilas duktiga hårtekniker, de som vill kommer också kunna få en färgbehandling med deras Colour Refresh-serie, och man kommer även få möjlighet att blanda ihop sitt egna schampo. Det kommer att bli en så mysig kväll och jag är SÅ taggad!!

Klicka in er på min Instagram HÄR och kommentera varför du vill komma och om du har testat Maria Nilas produkter, vilken var din favorit? Den 15:onde november kommer att välja ut jag ut 10 stycken ur kommentarsfältet som alla får en inbjudan till sig själva + en vän till eventet.

Viktigt att säga är dock att eventet kommer att hållas i Stockholm och att eventuella resor och boende inte ingår.

Ser så fram emot det här!!

Massa kramar x


1 kommentarerEn kommentar om “Event med Maria Nila och med ER!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här