Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:31 | November 11, 2019

Event med Maria Nila och med ER!

Nu ska jag berätta något spännande! Den 20e November kommer jag att hålla ett event tillsammans med Maria Nila – och du + en kompis har chansen att få komma! Under eventet kommer vi att kunna få håret stylat av Maria Nilas duktiga hårtekniker, de som vill kommer också kunna få en färgbehandling med deras Colour Refresh-serie, och man kommer även få möjlighet att blanda ihop sitt egna schampo. Det kommer att bli en så mysig kväll och jag är SÅ taggad!!

Klicka in er på min Instagram HÄR och kommentera varför du vill komma och om du har testat Maria Nilas produkter, vilken var din favorit? Den 15:onde november kommer att välja ut jag ut 10 stycken ur kommentarsfältet som alla får en inbjudan till sig själva + en vän till eventet.

Viktigt att säga är dock att eventet kommer att hållas i Stockholm och att eventuella resor och boende inte ingår.

Ser så fram emot det här!!

Massa kramar x


3 kommentarer3 kommentarer om “Event med Maria Nila och med ER!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ditt hår är så vackert!
  kyss, Johanna

  Reply
 • Även om det gör jobbet tycker jag inte om det eftersom det är för ojämnt och chunkigt. Jag använder inte 3 i 1 gördel efter kejsarsnitt, jag kan sälja det eller gåva det till någon. Jag skulle hellre få tag i tankkomponenterna (även om de är svårare att ta av och på – jag gillar bara inte alla remmarna och hur chunky det är.)

  EDIT: Från 2 stjärnor till 4 stjärnor. Efter att min kropp äntligen släppt allt överskott av vävnad efter födseln började jag använda den här produkten igen! Det hjälper inte bara med att få organ tillbaka på plats, utan det hjälpte också med min ryggställning. Min första tanke var 3 i 1 gördel efter kejsarsnittvar för skrymmande, men jag insåg att jag också kände mig uppblåst och eeh efter att jag födde och jag var inte van vid att ha snäva band runt magen. Lär mig att jag gillar den här produkten och den fungerar riktigt bra. Jag skulle rekommendera den här 3 i 1 gördel efter kejsarsnitt..

  Reply
 • Maria Nilas produkter är to die for 🙌🏽 Älskar det de gör med håret!!

  Reply