Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:10 | January 7, 2018

Organising my jewelry

This post contains adlinks

Hej fina! Ett måste för mig när jag flyttade var att organisera mina smycken bättre. Har så många olika örhängen, halsband osv.. Jag klickade in mig här och såg att det fanns så mycket. Beställde hem två stycken olika förvaringslådor och ska införskaffa mig några mer.. Yes, så mycket smycken har jag haha.

// Hi lovelies! A must for me when moving was to organise my jewellry better. I have so many different earrings, rings etc.. I found a lot of good products here and ordered two different ones right away. Need to get myself a few more.. yes I have that much jewelery haha x 


3 kommentarer3 kommentarer om “Organising my jewelry”

    Åh så fint! Fyller snart år och tänkte då önska mig alla tre, tyckte att det såg så fint ut<33

    Reply

    Kan inte du tipsa om var du brukar köpa smycken? <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här