Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:53 | February 12, 2018

Living room details!

Hej mina fina vänner! Åh vad jag har behövt vila upp mig. Allt jag har gjort sen jag kom hem är äta – sova – städa.. och så har det liksom varit. Idag sprang vi snabbt ner på stan för att köpa nya blommor, det ångrade vi haha. SHIT vad kallt!? det har snöat hela dagen, alltså lika mycket som det snöade hela december typ. Det är mysigt när man sitter inne, men inte när man går ut. Jag lyckades i alla fall komma hem med denna nya glasvasen, har letat efter en i denna stilen så blev så glad när jag hittade denna. Köpte även lite strån att sätta i, när jag köper blommor lyckas jag alltid köpa blommor som känns som man plockat dom själv på en äng, typ. Jag gillar det! Nu har jag strån, fjädrar, små bollar.. vad mer kan jag hitta haha! Kolla även min fina nya matta.. Mamma har haft en likadan i sin lägenhet och har sedan dess velat ha en likadan. Den lyfte verkligen hela vår lägenhet! Allt blev så mycket ljusare och härligare, soffan är ju ganska mörk – så kände att jag ville ha något ljust till! Nu ska jag beställa hem nya kuddar i ljusrosa och gult. Även en filt i ljusrosa. Tror det kommer bli SÅ fint. Gillar ni det?

// Hi my lovely friends! Oh, what i’ve needed these days to really rest. The only actives i’ve done since i’ve came home is, eat – sleep – and clean. And that’s been about it. We walked down to buy flowers today and we quickly regretted it. SHIT it’s so cold!? It’s been snowing the entire day, I mean more snow than we saw the whole of December. Cozy when i’m inside but not when i’m out. I managed to come home with a new glas vase, i’ve been looking for one in this style for a long time so I was so happy when I found this. I also bought new straws to put in it, when I buy flowers I always manage to buy ones that looks like i’ve picked them myself. I love that. Now I have feather like straws, straws and small ball looking ones.. What more can I find! haha. And guys, look at my new carpet. My mom has the same one in her apartment and ever since I saw hers I knew I needed one. It really made our entire apartment! Everything just looks so much lighter and happier. Since the couch is quite dark I knew I needed something in a lighter shade. Now i’m going to order pillows in powder pinka and yellow. Also a yellow blanket. I think it’s going to look SO nice. Do you guys like it? x

These pillows!! Yellow one here & pink one here (adlinks)

 


10 kommentarer10 kommentarer om “Living room details!”

  Hej Matilda. Har du Puss&boot ACETATE eller DECO CORNERS modellen ? Uppskattar svar!!

  Reply

  It’s “I’ve” and “I’m” not “i’ve” and “i’m”. But nice apartment tho! 😀

  Reply

  Vars är matten ifrån ??? Vill verkligen ha en liknande

  Reply

  Åhh, vars kommer mattan ifrån? Har letat efter en sån, tycker den är så fin!!

  Reply

  Hej! Vart kommer den randiga rosa/röda kudden från? Superfin!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här